Vakantie 2014

Je leest het goed. Na de succesformule van vorig jaar, zetten we onze initiatieven voor sport en spel tijdens de paas- en zomervakantie uitgebreid verder. Je vindt alle vakantie-initiatieven samen gebundeld in deze folder.

Vakantie_0.jpgIn het overzicht vind je de beschrijving van alle activiteiten die we voor onze Rotselaarse jeugd in petto hebben tijdens de vakanties. We bieden een divers en kwalitatief aanbod. Voor elke leeftijd wat wils, ook voor onze kleuters in de namiddag.

Speelplein ‘De Schavuit’, kinderopvang Stekelbees, onze sportclubs, Sporty en de gemeentelijke sport- en jeugddienst brengen alles in gereedheid om elke dag van de vakantie sportief, creatief en spelend te beleven. Dit gebeurt onder begeleiding van enthousiaste animatoren en sportprofessionals.

Centraal in deze folder vind je een handige vakantiekalender die je in één oogopslag een overzicht geeft van alle activiteiten die op stapel staan.

Snel inschrijven is aan te raden. Houd zeker de website in de gaten, zelfs wanneer je vaststelt dat een kamp volzet is. Op algemene vraag starten de inschrijvingen dit jaar een maand vroeger, maar sommige (sport)clubs beslissen pas later over hun vakantiewerking. Wanneer het aanbod uitbreidt, vind je het hier terug.

Alle nuttige informatie vind je HIER

Alvast veel sport- en spelplezier!